5 tips til tør hud

5 tips til tør hud

Har du problemer med tør hud?

Så bliver det ikke bedre når vi går i de kolde vinter måneder, hvor vores hud skiftevis bliver udsat for kulde og varme. Kulde og varme gør at huden udtørrer og det kan skabe revner i huden. Det er derfor vigtigt at være ekstra god ved huden og pleje den, både indvendig og udvendig i denne periode. Vi har derfor samlet 5 enkle og gode råd til dig med tør hud.

1. Spar på vandet

Spar på vandet, især det varme vand, fordi det er med til at udtørrer huden yderligere. Det er derfor ikke en god ide at tage lange varme bade, hvis du har tør hud.

2. Spar på sæben og brug en mild sæbe

Sæbe udtørrer huden og forværrer den tøre hud. Vi anbefaler her at du finder en mild sæbe, se vores store udvalg af sæber her. Ved rensning af huden anbefaler vi at du bruger en rensemælk istedet for rensegel, da rensemælken er mildere ved huden og tilfører huden fugt.

3. Skrub ikke huden

Brug istedet en peeling. Peeling er mere skånsom rensning af huden. Brug den 1 gang om uden til at fjerne de døde hudceller, så din creme bedre kan trænge ind i huden. Du kan eventuelt bruge en fugtmaske

4. Sørg for at din skin tonic og makeup ikke indeholder alkohol

Alkohol er nemlig med til at udtørrer huden yderligere.

5. Drik og spis

Det er også vigtigt at fugt huden indefra. Det kan du gøre ved at drikke en masse vand, spis fødevare med et højt indhold af omega 3 fedtsyrer, f.eks valnødder og fed fisk

Ekstra tip

Folk med tør hud kan med fordel bruge en olie eller nærende creme, for at tilfører huden et fugt boost.

 

Du kan finde vores store udvalg af produkter til tør hud her 

 

Produkter til tør hud

-21%
-20%
-20%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)