5 tips til uren hud

5 tips til uren hud

Årsage til uren hud

Uren hud kan have flere årsager. Det kan være hormonelt betinget, det kan være forkert kost, hvis du dyrker motion hvor du sveder meget, og hvis du bruger meget/ forkert makeup så din hud ikke kan ånde. Men ligegyldig årsagen, er det meget vigtigt at få renset de tilstoppede porer. Uren hud skal ses som, hvis du kun trak vejret igennem et sugerør. Huden har brug for at ånde, for at kunne optage vigtige nærringstoffer. Det er vigtigt, at man ikke “straffer” sin hud pga urenhederne, men plejer den skånsomt uden at udtørre den.

Tips til uren hud

 

  1. Rens huden morgen og aften med skånsomme renseprodukter beregnet til uren hud. Brug lunkent vand.

Det er meget vigtigt at rense huden, når du lider af uren hud. Det kan gøre en kæmpe stor forskel på kort tid. Ved at rense huden får porerne luft til at ånde igen, og dermed optage nærringstoffer.

 

  1. Spar på makeuppen og brug en mineral baseret makeup, så huden kan ånde.

Makeup kan være en af helt store synder til uren hud. Makeup og specielt foundations kan være fuldt dækkende og dermed blokerer for at huden kan ånde. Derfor anbefaler vi at du bruge en mineral baseret makeup, som gør at huden lettere kan ånde. Eventuelt gør brug af en pudder foundation istedet for en flydende.

 

  1. Undgå at udtørre huden, men brug en fugtighedscreme der giver masser af fugt og som ikke er poretilstoppende.

Når du renser din hud, kan du let komme til at udtørrer din hud hvis den ikke bliver fugtet ordentlig. Derfor er det en god ide at bruge en fugtighedscreme efter du har renset din hud. Det giver en masse fugt og god næring til din hud.

 

  1. Brug gerne en speciel spot behandling på urenhederne og en enzym peeling 2 gange om ugen.

Man kan få mange forskellige special behandlinger til uren hud. Hvis du har store problemer med uren hud, kan det derfor være en god ide at bruge en special creme. Disse cremer er meget effektiv til netop denne hudtype.

 

  1. Spis sundt og drik rigeligt med vand.

Ved at spise sund og drikke rigeligt med vand renser du din hud indenfra. Det er næsten ligeså vigtig, som den rensning der sker udenpå. Det kan derfor være en god ide at stille 2 til 3 liter vand i køleskabet og få drukket det på en dag.

Produkter til uren hud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)