Fri fragt over 399,- | God service | 100% Dansk | Hurtig levering

Sådan lægger du den perfekte neglelak

Hvordan du skal liægge din neglelak?

Falder din neglelak også altid af? Ser den aldrig ligeså smuk ud, som på billeder? Du er ikke den eneste, der står med dette problem. Neglelak kan nemlig fuldende dit smarte look, men det kan også være en udfordringen for mange. Neglelak er et super trendy accessory, men det er ikke ligesom at smide en halskæde om halsen eller et par ringe på fingeren. Den perfekte neglelak er nemlig et stort præcisionsarbejde, som kræver tid og grundighed. Er du ikke god til dette? Så kig med her, hvor vi deler ud af vores bedste tips og tricks til, hvordan du ligger den perfekte neglelak.

Forbered neglene.

For at få den bedste neglelak, skal du først file dine negle. Dette er for at neglene skal have en god form til neglelakken. Herefter skal du se på dine neglebånd. Neglebånd er den hvide kant øverst på neglen. Denne hvide kant skal skubbes op, så der er en knivskarp overgang fra hud til negle. Det får dine negle til at se længere ud. Samtidig holder din lak længere, da neglebåndene skaller let af, det vil din neglelak også gøre hvis du lægger den ovenpå.

Læg lakken - Neglelak i mange farver

Et rigtig godt tip inden du ligger din neglelak er at rulle den i 30 sekunder mellem hænder, for at varme lakken op. Det holder blandt andet bobler væk fra lakken og gør den glat og jævn. Herefter åbner du flasken og tørre den ene side af penslen af på flasken. På denne måde undgår at få for meget lak på din negle. Lad altid den hånd du lakerer med hvile på noget. På den måde undgår du at en rystende hånd ødelægger dit resultat. Læg lakken på i 3 strøg, et midt på neglen og 1 på hver side af neglen. d

Det er nu det er vigtigt at have tålmodighed. Lakken skal omhyggeligt lægges på ad flere omgange. Tilfører altid kun tynde lag, selvom en tykt giver en flot farve hurtigt, vil de tynde lag gøre at din neglelak holder længere. Samtidig kan du bygge farven ligeså stille op alt efter dine ønsker.

Som et ekstra tip kan det være en fordel at bruge en top coat for at din neglelak holder længere tid. Den kan forlænge din neglelak med flere dage.

Det er en myte at neglelak tørre hurtigere af, at du vifter med neglene. Så lad vær med det.

Mangler du den helt rigtige farve til din neglelak? Så har vi et stort udvalg af neglelak farver i både almindelig og gel form. Så kan du finde den neglelak der passer bedst til dit tøj eller lejlighed. 

Neglelak til den utålmodige type

Kan du hellere ikke vente til at lakken tørrer ind og synes den falder hurtigt af. Så prøv med en gel neglelak, her tørrer neglelakken hurtigt og bliver siddende i op til 10 dage. Med neglelakke sættene fra Le Mini Macaron får du en LED lampe, som fungrer som neglelak tørrer. Her sparer du nemlig både tid og penge. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort