Brands

A

Algenist

 

B

Biovéne

Bio-Oil

 

C

CLEAN

 

E

Ecooking

Embryolisse

Escentric Molecules

 

I

IDUN Minerals

Iroha

 

K

Klinta

 

L

Le Mini Macaron

 

M

Martini SpA

Mirenésse

M2 Beaute

 

R

Real Purity

RevitaLash

Rønsbøl

 

S

Sainte Beatué

Sandstone Scandinavia

ShaveSafe

Skagen Seaside

 

V

Vita Liberata

Vølve

 

Vi elsker alle vores brands ❤

Vi udvælger nøje alle vores brands indenfor hudpleje og makeup for at passe bedst muligt på dig og din hud. Hos os er kun det bedste godt nok til dig og din hud. Vi sørger altid for at teste produkter før vi godkender produkterne, så er du i sikre hænder når du handler hos os. Vores udvalg består af gode danske mærker, som f.eks. Ecooking, Rønsbøl, Vølve, Skagen Seaside og ShaveSafe. Men vi har udenlandske mærker, såsom det banebrydende bioteknologiske mærke Algenist, selvbrunermærket Vita Liberata og fransk luksus hudpleje fra Embryolisse. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du altid kan finde lige det du ønsker. LÆS MERE

Vores hudpleje

Hos Skiin.dk er din hud det vigtigeste for os. Derfor er det vigtigt at vi kan tilbyde dig, den bedste pleje af din hud som muligt. Vores udvalg af hudpleje er udvalgt med øje for de danske hudplejemærker. Således at vi har noget af det bedste hudpleje Danmark har at byde på. Vi har også meget økologiske og veganske hudplejeprodukter, for at dyrke den rene pleje uden mærkelig kemi. Derudover har vi luksus hudpleje mærker fra blandet andet i form af, det amerikanske forsker mærke Algenist og det franske apoteker mærke Embryolisse.

Vores makeup

Vores sortiment indenfor makeupprodukter er valgt med tanke for dig og din hud. Vi sælger kun hudvenlige makeupprodukter, som er gennemtestet i nogle af de strammeste test. Vores mærker indenfor makeup er det danske mærke Sandstone Scandinavia, som er fri for både parfume, parabener, æteriske olier og de 60 kendte allergifremkaldende stoffer. IDUN Minerals er et svensk makeup mærke, som bruger et minimum af ingredienser for at påvirke din hud mindst muligt. Ingredienserne er de reneste og fineste du kan finde, derfor meget hudvenlige.