Brands

A

Algenist

B

Biovéne

Bio-Oil

C

CLEAN

CND

E

Ecooking

EcoTools

Elizabeth Arden

Embryolisse

Escentric Molecules

 

I

IDUN Minerals

Iroha

J

John Masters Organics

K

Klinta

L

Le Mini Macaron

L’Oréal

M

Martini SpA

Mirenésse

Moroccanoil

M2 Beaute

R

Real Purity

Redken

REN Skincare

RevitaLash

Revlon

Rønsbøl

S

Sainte Beatué

Sandstone Scandinavia

Schwarzkopf

Sebastian Professional

ShaveSafe

Skagen Seaside

T

The Organic Pharmacy

Tigi

V

Vichy

Vita Liberata

Vølve

W

Weleda

Wet Brush

 

Y

Youngblood

Yves Saint Laurent

Z

ZarkoPerfume

Vi elsker alle vores brands ❤

Vi udvælger nøje alle vores brands indenfor hudpleje, makeup, parfume og hårprodukter for at passe bedst muligt på dig, din hud og dit hår. Vi sørger altid for at teste produkter før vi godkender produkterne, så er du i sikre hænder når du handler hos os. Vores udvalg består af gode danske mærker, som f.eks. Ecooking, Rønsbøl, Vølve, Skagen Seaside og ShaveSafe. Men vi har udenlandske mærker, såsom det banebrydende bioteknologiske mærke Algenist, selvbrunermærket Vita Liberata og fransk luksus hudpleje fra Embryolisse. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du altid kan finde lige det du ønsker. LÆS MERE

Stort udvalg af skønhedsprodukter

Hos Skiin.dk finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter. Vi har lige nu over 500 varenumre med nogle af de bedste skønhedsmærker i verden. Vi har hudplejeprodukter til alle hudtyper, så du kan få plejet din hud helt perfekt. Noget af det bedste makeup til alle hudtyper, meget af vores makeup er specielt velegenet til sensitiv/sart hud. Parfumerne er af den højste kvalitet og har nogle fantastisk dufte. Hårprodukterne har unikke pleje effekt, hvor de unikke formler går ind og styrker hårfiberne helt i dybden. Vi har noget for enhver smag og til alle hud og hårtyper.

Vores hudpleje

Hos Skiin.dk er din hud det vigtigeste for os. Derfor er det vigtigt at vi kan tilbyde dig, den bedste pleje af din hud som muligt. Vores udvalg af hudpleje er udvalgt med øje for de danske hudplejemærker. Således at vi har noget af det bedste hudpleje Danmark har at byde på. Vi har også meget økologiske og veganske hudplejeprodukter, for at dyrke den rene pleje uden mærkelig kemi. Derudover har vi luksus hudpleje mærker fra blandet andet i form af, det amerikanske forsker mærke Algenist og det franske apoteker mærke Embryolisse.

Makeup til alle hudtyper

Vores sortiment indenfor makeupprodukter er valgt med tanke for dig og din hud. Vi sælger masser af hudvenlige makeupprodukter, som er gennemtestet i nogle af de strammeste test. Vores mærker indenfor makeup er det danske mærke Sandstone Scandinavia, som er fri for både parfume, parabener, æteriske olier og de 60 kendte allergifremkaldende stoffer. IDUN Minerals er et svensk makeup mærke, som bruger et minimum af ingredienser for at påvirke din hud mindst muligt. Ingredienserne er de reneste og fineste du kan finde, derfor meget hudvenlige.