Kategorier til ansigtet

Populære produkter til ansigtet

-19%
-20%

Hudpleje produkter til ansigtet

Vi har samlet alle vores produkter indenfor hudpleje til ansigtet her, så du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge til din hud i ansigtet. Vi går rigtig meget op i at dig og din hud har det godt. Derfor har vi har blandt andet samlet en række gode råd til din hud her. Så kan du få den bedste hudpleje. LÆS MERE

Pleje af huden i ansigtet

Huden i ansigtet er et af de mest sårbare hudområder på kroppen. Huden er tynd og fin mange steder i ansigtet og kræver derfor en speciel form for hudpleje. Man kan derudover havde forskellige hudtyper i ansigtet også. De forskellige hudtyper afgøre hvilken slags hudpleje, passer bedst til dig. Hudplejen er nemlig meget individuelt efter hvilken hudtype du har. Derfor er også vigtigt at få afklaret om du har normal hud, tør hud, sensitiv hud, fedtet hud eller kombineret hud. Alt efter dette afgører hvilke renseprodukter, cremer og serummer du skal bruge. Vi har et stort udvalg af hudplejeprodukter, der dækker alle hudtyper. Du kan også se hvilke produkter, der passer til din hudtype, ved at bruge vores menu punkt hudtyper. Her har vi inddelt vores produkter efter hudtyper. Det gør det nemmere for dig at vælge de rigtige produkter til din hud. 

Vi har et stort udvalg af hudplejeprodukter til alle hudtyper. Vores udvalg dækker følgende produkttyper:

Kundeservice

Vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge de hudplejeprodukter, der er bedst for din hud. Ring til Lotte på 27229006 og få en god snak omkring din hud og plejen af den.