Hudpleje

Populært indenfor hudpleje

-10%
Vis
349,00 DKK
Din pris 314,10 DKK
-20%
Vis

Kategorier indenfor hudpleje

Kvalitets hudpleje til kvinder

Hos Skiin.dk går vi rigtig, rigtig meget op i hud. Ja vi vil nærmest sige vi elsker hud. Vi sælger et stort udvalg af hudpleje produkter. Vores sortiment indeholder kropspleje, ansigtspleje, hånd og fodpleje, renseprodukter, hårfjerning, solcreme, selvbruner og tilbehør. Hos os finder du alt hvad dig og din hud har brug for, for at være glade.

Alle vores produkter er af en rigtig høj kvalitet og er nøje udvalgt for at passe bedst på dig og din hud. Kun det bedste er godt nok. Vi har kvalitetshudpleje fra mærker som Ecooking, Embryolisse, Algenist og Rønsbøl. LÆS MERE

Huden er faktisk kroppens største organ og udgører omrking 5% af kroppens samlede vægt. Det er kroppens ydre beklædning til at beskytte resten af kroppen. Derfor skal huden være så sund og stærk som muligt. Det får man igennem den rette pleje af huden. Hudpleje er meget speciel, fordi vi har vidt forskellige hud. Hudplejen skal derfor tilrette lægges efter hudens individuelle behov.

Vi samlet en 4 trins guide til hvordan du let og effektiv kan pleje din hud optimalt. Derudover har vi mange gode råd og tips og tricks til hvordan du kan forbedre din hudpleje i forhold til hvilken hudtype du har.