Om os

Lær os at kende

Skiin.dk er et enkeltmandsfirma ejet af Lotte Lindgren. Skiin.dk forhandler nogle af de bedste skønhedsprodukter på nettet.

Skiin.dk er et familiefortagende mellem mor – Lotte, søn – Kasper og svigerdatter – Nanna. Lotte er uddannet designer, Kasper er professionel håndboldspiller og Nanna arbejder på en fiskefabrik i Hanstholm. Vi fik tilsammen ideen om at skabe en webshop med alt, hvad din hud har brug for. Samtidig med fokus på god kvalitet og hudvenlige produkter, så dig og din hud kan være trygge, når du handler hos os. Denne mission kæmper vi hver dag for at opnå. Vi knokler hver dag hårdt i vores lille kælder, hvor vi styrer alle virksomhedens aktiviteter fra. Ideen opstod da Lotte selv begyndte at arbejde med at udvikle en creme med molér, der afhjælper eksemer og problemfyldt hud, heriblandt psoreasis.

Skiin.dk lægger vægt på gode brands, kvalitet, hudvenlighed og god service. Derfor kan du altid være sikker på, at du laver det bedste køb hos os.

Vi vil være din farvorit

Vores målsætning er at blive din fortrukne online hudpleje og makeup forhandler. Vi vil være leverandør af kvalitets skønhedsprodukter til den bedste pris, kvalitet og oplevelse. Hos os er du ikke en af mange, hos os er du den vigtigeste. Vi tilbyder dig en unik jordnær kundeoplevelse, hvor dig og din hud er i centrum.

Kundeservice

Hos Skiin.dk elsker vi at snakke eller skrive med vores kunder. Vi sørger for at besvarer mails, sms eller opkald så hurtigt som muligt.

Vi besvarer alle vores mails indenfor minimum 24 timer alle ugens dage. Lotte sidder altid klar på telefonen 27229006 til at guide dig til det bedste køb.

Har du indsendt en vare til fortrydelse eller reklamation vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I denne mail får du besked om den videre proces.

Sådan foretager du et køb hos Skiin.dk

For at foretag et køb på Skiin.dk skal du igennem 5 trin.

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde
  • Godkend vores forretningsbetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Medarbejdere

Lotte fra Skiin.dk

Lotte Lindgren

Ejer

Lotte er ejeren af Skiin.dk. Lotte er uddannet designer fra Designerskolen i København. Hendes store passion er hudpleje og makeup LÆS MERE

Lotte tidligere erfaring går med at være designer for et tøjmærke, samt at hun selv er ved at udvikle sit eget hudplejemærke. 
Nanna fra Skiin.dk

Nanna Bundgaard

Ansvarlig for sociale medier

Nanna er Lottes svigerdatter og kærster med Kasper. Nanna har ansvaret for vores sociale medier, men hjælper til hvor der er brug for det. LÆS MERE

Nanna arbejder til dagligt på en fiskfabrik i Hanstholm efter hun har afsluttet gymnasiet. 
Kasper - Skiin.dk

Kasper Lindgren

Webshop ansvarlig

Kasper er Lottes søn. Kasper er professionel håndboldspiller udover Skiin.dk. Kasper står for udvikling og optimering af webshoppen. LÆS MERE

Til dagligt styrer Kasper flere webshops, og har nu 2 års erfaring indenfor online markedsføring.

Miljø

Vi går rigtig meget op i at miljøet har det så godt som muligt. Derfor er vi medlem af miljøvenlig pakning. Vi forsøger hele tiden at reducerer vores forbrug på at sende pakker til jer.

Miljøvenligpakning