Algenist Banner

Algenist

Viser alle 27 resultater

Algenist – et banebrydende hudplejemærke baseret på specifikke algesubstanser, med en innovativ teknologi, til synlig forbedring og fornyelse af huden i alle aldre LÆS MERE

Om Algenist

Algenist blev skabt under et forskningsprojekt indenfor for brug af alger til vedvarende energi løsning. Under forskning for den amerikanske Marine, opdagede forskerne noget helt uventet. De fandt nogle utrolig kraftfulde polysakkarider fra mikroalgen, som var ansvarlig for mikroalgecellens regenerering og beskyttelse, på den måde kunne algerne overlever i de mest barske omgivelser overalt på jorden.

Ved yderligere videnskabelig forsøg viste det sig, at disse polysakkarider fra mikroalgen også havde en signifikant og hidtil uset virkning på huden, især indenfor anti-aging. Disse polysakkarider blev eftergølende patenteret under navnet ALGURONIC ACID. Dermed var Algenist skabt. På bare 10 dage viser klinske forsøg at der er en synling og mærkbar ændering i huden.

ALGURONIC ACID er nøglesubstansen i Algenist serien, sammen med en anden patenteret olie kaldet MICROALGAE OIL.

ALGURONIC ACIDS VIGTIGSTE EGENSKABER:

  • Kraftig regenerende
  • Superfugtende
  • Fordobler effektiviteten
  • Styrker produktionen af elastin
  • Forbederer cellernes egen beskyttelse

Hos Skiin.dk er vi vilde med Algenist, som vi selv er storforbruger af. Mærket har helt klart ramt noget helt fantastisk med deres produkter. Produkterne er perfekt til blandt andet anti-age, hvor ingredienserne har en hidtil uset hudplejen effekt.

All search results