Ecooking Banner

Ecooking

Viser alle 25 resultater

Ecooking er en dansk hudplejeserie, baseret på gode økologiske og naturlige ingredienser LÆS MERE

Ecooking – Økologisk hudplejeprodukter på naturlige ingredienser

Ecooking’s værdier er ærlighed og gennemsigtighed, derfor kan du på alle etiketterne finde præcist det produkterne indeholder. Mærket er en naturlig og økologisk hudplejeserie, som blev lanceret i 2015. Ecooking er dansk produceret og dansk udviklet. Navnet Ecooking kommer af Eco og Cooking. Eco står for øko og Cooking står for koge, fordi produkterne er udviklet hjemme i køkkenet.

Historien bag Ecooking

Tina Søgaard startede i tidernes morgen i køkkenet med at lave produkter der kunne booste hendes trætte hud. Med mange års branche kendskab, vidst hun lige hvilke ingredienser hun skulle bruge for at booste huden. Produkterne gav synligt effekt og var populært blandt venner og familie.

På grund af den store efterspørgsel, startede hun Ecooking med det formål at skabe en ærlig og gennemsigtig hudplejeserie, som byggede på økologiske og nærende ingredienser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ecooking er i en prisklasse hvor alle kan være med. Flere af produkterne har multifunktioner og kan bruges af hele familien. Nogle af produkterne er så rene af de rent faktisk kan spises.

Vi er helt vilde med dette mærke. Vi er vilde med den naturlige tilgang til hudplejeprodukter, samt deres høje kvalitet. Vores bestseller indenfor dette mærke er de fantastiske stram op kapsler, som har helt unik virkning på slap og moden hud.

Ecooking er perfekt til dig, der er på udkig efter naturlige, økologiske og virkningsfulde hudplejeprodukter, der er til at betale for.

-20%
-20%
169,00 DKK
Din pris 135,00 DKK
-21%
189,00 DKK
Din pris 149,00 DKK
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)