Embryolisse banner

Embryolisse

Viser alle 12 resultater

Fransk hudpleje klassiker med kultstatus indenfor hudpleje LÆS MERE

Om Embryolisse

Historien om Embryolisse går tilbage til 1950, hvor en dermatolog fra et hospital i Paris udvikler cremen Lait-Créme Concentré. Resultat af dette blev en vidundercreme som stadig er blandt de bedst sælgende hudplejeprodukter i verden den dag idag.

Lait-Créme Concentré cremen er en mild og mulitifunktionel creme som kan anvendes som dagcreme, men også som makeup fjerner eller primer.

Embryolisse kan bruges af alle hudtyper.

Fransk luksus hudpleje

Mærket har været solgt i de franske apoteker i over 60 år og har opnået kultstatus for din dermatologiske effekt. De franske hudplejeprodukter fra Embryolisse blev introduceret på det skandinaviske marked i år 2010 og indeholder en bredt udvalg indenfor ansigts- og kropspleje.

De indeholder blødgørende olier og naturlige aktive ingredienser, såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein, der tilsammen udgør grundstammen. Indholdet i produkterne er sammensat for at mindske allergiske reaktioner, og produkterne kan bruges af folk med meget sensitiv hud. Alle produkter er fri for Symdiol 68T parabener og udviklet under nøje farmaceutisk overvågning og hyppig kontrol og selvfølgelig ikke testet på dyr.

En nærende cocktail
Formularene er skabt af et udvalg af naturlige ingredienser med traditioner indenfor kosmetik eller medicin (et nærende, fugtende kompleks rig på vitaminer, næringsstoffer og essentielle fedtsyrer, sammen med bivoks, sheasmør og sojaproteiner), kombineret med avancerede dermatologiske aktiver som hyaluronsyre eller kollagen. En nærende cocktail som fylder huden med vigtige næringsstoffer. Denne formel gør Embryolisses produkter så unikke.

Effektivtet og synlig skønhed
En velnæret hud gennemfugtet med vand er meget blødere og mere fyldig. Dette giver Embryolisse dig. Produkterne indeholder alt hvad huden behøver for at være sund, fisk, smuk, genopfyldt, udglattet med en lækker glød. Selv hvis du har tør eller sensitiv hud føles huden langt bedre tilpas.

Ingen irriteret hud
Produkterne indeholder ingen unødvendige ingredienser der kan irriterere huden. Hver ingrediens er nødvendig og nøje udvalgt i den rette mængde. Skabt under farmaceutisk kontrol og testet af dermatologer.

Luksus hudpleje til alle behov
Udviklet gennem årene, har Embryolisse´s ekspertise i hudpleje skabt en stor serie af effektive hudplejeprodukter som transformerer huden. Produkter som renser, fugter, nærer, eller giver anti-age effekt, til enhver tid i en kvindes liv, til ansigt og til krop. Alle med de mest essentielle ingredienser for at fremme en sund og stærk hud.

Embryolisse er for dig der ønsker en kompromisløs kvalitet i din hudpleje. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper. 

-19%
229,00 DKK
Din pris 185,00 DKK
-20%
249,00 DKK
Din pris 199,00 DKK
-20%
-20%
-20%
-20%
159,00 DKK
Din pris 127,00 DKK
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)