Embryolisse banner

Embryolisse

Viser alle 12 resultater

Fransk hudpleje klassiker med kultstatus indenfor hudpleje LÆS MERE

Om Embryolisse

Historien om Embryolisse går tilbage til 1950, hvor en dermatolog fra et hospital i Paris udvikler cremen Lait-Créme Concentré. Resultat af dette blev en vidundercreme som stadig er blandt de bedst sælgende hudplejeprodukter i verden den dag idag.

Lait-Créme Concentré cremen er en mild og mulitifunktionel creme som kan anvendes som dagcreme, men også som makeup fjerner eller primer.

Embryolisse kan bruges af alle hudtyper.

Mærket har været solgt i de franske apoteker i over 60 år og har opnået kultstatus for din dermatologiske effekt. Mærket blev introduceret på det skandinaviske marked i år 2010 og indeholder en bredt udvalg indenfor ansigts- og kropspleje.

De indeholder blødgørende olier og naturlige aktive ingredienser, såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein, der tilsammen udgør grundstammen. Indholdet i produkterne er sammensat for at mindske allergiske reaktioner, og produkterne kan bruges af folk med meget sensitiv hud. Alle produkter er fri for Symdiol 68T parabener og udviklet under nøje farmaceutisk overvågning og hyppig kontrol og selvfølgelig ikke testet på dyr.

-13%
Vis
229,00 DKK
Din pris 199,00 DKK
All search results