Klinta

Viser alle 12 resultater

Her finder du vores udvalg af lækre produkter fra mærket Klinta. LÆS MERE

Klinta – Duftlys og duftpinde

Klinta tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter med luksuriøse og naturlige dufte, der passer til ethvert rum og enhver stemning. Grundlæggerne af mærket er svenske Lisa og Simon Stevens, som skabte Klinta ud fra visionen om at producere naturlige, højkvalitets og miljøvenlige produkter.

Klinta blev skabt som ideen om en sovunir fra en lille cafe i Skåne. Med hjælp fra den god ven Simon Stevens fra England, skabte Line Klintås mærket. Målet med duftlysene var at de skulle fungrer som massageolie også. Derfor var ingredienserne meget vigtige i forhold til at de skulle være så milde, at man kunne bruge lyset som en kropsolie. Produkterne er derfor uden unødvendige tilsætningsstoffer. De naturlige blide dufte håndplukkes og blandes derefter med rene nærende olier. Klinta kan derfor bruges af alle hudtyper også dem med sart og følsom hud.

Inspirationen til duftene i lysene kommer fra alle aspekter af Line Klintås liv. Klinta var tænkt som en lille souvenir hos Line’s butik. Men duftlysene og duftpindene blev hurtig en succes og er nu et internationalt kendt brand, der bliver forhandlet i mange butikker verden over.

Lys der bliver til hudpleje

Hos Skiin.dk er vi helt vilde med Klinta duftlys og duftpinde. Specielt duftlysene var det vi faldt over. Udover at skabe en fantastisk let duft, som ikke er for voldsom, men lige tilpas. Samtidig med at det fungerer som massageolie eller fugtighedscreme, med en god virkning, er noget vi synes er helt fantastisk.

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)