Mirenésse

Viser alle 2 resultater

Mirenésse mascara er den nye generation indenfor mascara. LÆS MERE

Mirenésse – 24 timers holdbar mascara

Mirenésse er et australske hudpleje og makeup mærke. Mærket blev skabt med visionen om at give kvinder hvad de ønskede sig. Det har mærket i den grad gjort og har vundet over 100 priser og anerkendelse for deres fantastiske produkter. Produkterne er lavet ud fra, at de skal kunne holde til det hårde australske klima. Der skal de kunne holde til lidt af hvert og beskytte mod de mange påvirkninger fra naturen.

Mascara uden skadelig kemi

Produkterne er parfume fri og deres mascara specielt lavet til sensitive øjne. Kun de bedste ingredienser er brugt i deres produkter, hvilket også afspejles i den høje kvalitet. Mascaraen har en helt fantastisk 24 timers holdbarhed, hvor mascaraen ikke irriterer eller bliver træls i løbet af dagen.

Mascaraen er lavet på kun de bedste ingredienser, for at være anvendelig for kvinder med følsom hud omkring øjnene. Mascaraen er derfor meget allergivenlig og er uden parfume. Derfor er mascaraen lavet uden indhold af SLS.Alcohol, Parabener, Sulfater, Petraolatum, Syntetisk duft, Pthalates, Syntetiske farvestoffer, Mineral olie, Vaseline, GMO’er, Mercury, Propylenglycol.

Vi er helt vilde med Mirenésse, specielt deres mascara, som vi mener er blandt de bedste i verden.

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)