Sainte Beauté banner

Sainte Beauté

Viser alle 38 resultater

Sainte Beauté er et dansk hudplejemærke, der laver en lang række hudplejeprodukter indenfor anti-aging, uren hud, normal og sensitiv hud. LÆS MERE

Om Sainte Beauté

Det der gør produkterne unikke, er den grundige forskning der ligger bag. Der bruges blandt andet Colostrum (råmælk fra køer) der indeholder en masse naturlige indholdsstoffer som er meget unikke og særdeles gavnlige for huden. Råmælken bliver tappet fra en lokal gård i Danmark for sikre den høje kvalitet af produktet. 

Det vandopløselige A-vitamin er en unik og pontent anti aging rynke ingridiens. Det stimulerer hudens gendannelse, gør huden tykkere og reducerer rynker. A-vitaminets vandopløselige egenskaber gør, at vitaminerne kan trænge længere ned i huden. Det giver derved en endnu større effekt.

Sainte Beauté har blandt andet verdens bedst dokumenterede Anti Aging Plejesystem. Samt et patenteret hudpleje system mod uren hud, akne og lignende hudproblemer.

Skiin.dk er stolte over at være den første og eneste eksterne online forhandler i Danmark af Sainte Beauté.

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)