Vita Liberata

Viser alle 12 resultater

Vita Liberata er et mærke der blandt andet producerer unikke og skønne selvbrunere, du kan bruge derhjemme. Læs mere

 

Om Vita Liberata

Deres produkt udvalg indeholder mousser, gels i tinted og untinted som sikre dig en lækker brun farve alt efter hud og behov.

Generelt har selvbruner produkter som sælges på markedet i dag, en ubehagelig lugt, og giver en ujævn eller forkert farve. Huden føles eller ser oftest tør og unaturlig ud. Nogen gange ser huden næsten orange ud!

Vita Liberata’s ønske er at forbedre disse negative sideeffekter ved selvbruner.

Det har de formået at gøre. De har blandt andet vundet prisen for årets innovation med produktet Trystal minerals, som er verdens første mineral pudder med selvbrunereffekt. De skabte i 2007 verdens første duftfri selvbruner fra deres base i Irland. Deres unikke teknologi gjorde at de, som de første selvbruner mærke blev fri for parfume, parabener, alkohol og giftige kemikalier. Naturlige og certificerede økologiske ingredienser er nøglen bag deres unikke selvbruner produkter. Målet er at tilbyde unikke plejende produkter, som også giver en lækker naturlig glød.

Vita Liberata blev etableret af Alyson Hogg i 2003.

-20%
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)