Vølve banner

Vølve

Viser alle 17 resultater

Vøvle produkter er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Læs mere

Om Vølve

Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier. Produkterne er også 100% rent økologisk hudpleje.

Deres produkter er baseret på naturens visdom og mange århundredes viden om de nordiske planters aktive bestand og helende egenskaber. Ved udviklingen af deres produkter forener vi naturmedicinske traditioner med den seneste forskning inden for moderne dermatologi. Vølves produkter er hverdagsluksus igennem lækre hudplejeprodukter til overkommelige priser.

Vøvle har en lang række produkter som er særdeles gavnlige og effektive til folk med sart hud. Filosofien bag virksomheden er at skrælle alt det kunstige væk. Hvert enkelt produkt er skabt med respekt for håndværk og den verden vi lever i.

Mærket er lavet af danske Thea Thorup. Vølve blev etableret i år 2014 i oprør til den daværende skønhedsindustri. Mærket prøver at gøre op med kunstige behov og urealistiske idealer.

5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)