BB/CC Creme

Viser alle 5 resultater

Her finder du vores udvalg af BB/CC Creme LÆS MERE

BB/CC creme er en skønhedsbranchens nye opfindelser. Da hele skønhedsbranchen er i en konstant udvikling og iver efter at finde nye metoder til skønhed, resulterer det i nye produkter. Her blev BB cremen først lanceret. BB betyder “Blemish Balm” og blev udviklet i Asien, som værende en tyk dækkende creme med lysende ingredienser. BB cremen som vi kender den på det euroæiske marked går under betegnelsen som “Beuaty Balm”. Den fungrerer som en fugtighedscreme med let dækkende effekt og solbeskyttelse. Perfekt til dig der ikke ønsker at bruge en foundation til din makeup.

CC Cremen er en farvekorrigerende lillesøster til BB Cremen. CC står for “Color Corrector”, men forskellen mellem BB og CC cremerne er svære at få øje på. CC cremen har lidt flere undertoner af nuancerne, samt en lidt mere dækkende effekt.

Hos Skiin.dk er vilde med disse cremer, da det er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker at bruge foundation. Det kan også være bedre ved din hud end en foundation. 

-15%
-15%
-15%
-20%
249,00 DKK
Din pris 199,00 DKK
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)