Primer

Viser alle 4 resultater

Her finder du vores udvalg af primer LÆS MERE

Primer er et næsten magisk makeupprodukt. Du kan med et trylle mange af dine hudproblemer væk, få makeupen til at lægge sig pænt og farven fra øjenskygge til at holde sig hele dagen. En primer er ofte et glemt makeupprodukt, som anses som unødvendigt. Men hvis du vil have din makeup til at lægge perfekt, er det en nødvendighed. Dette makeupprodukt lukker ikke porerne, huden kan dermed ånde frit. Huden bliver glattere og hudtonen bliver mere ensartet. Makeuppen bliver siddende meget længere, så du ikke behøves at rette din makeup hele tiden. En primer løfter dit ansigt,da det fylder linjer, store porer og rynker fyldes ud. Du kan bruge en primer til øjene, læberne og hele ansigtet.

Hos Skiin.dk mener vi at dette makeupprodukt er uundværdligt for den bevidste kvinde, der går op i sit udseende og makeup. Du kan se meget mere af vores makeup her.  

-20%
-20%
-15%
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
5% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
10% Rabat
15% Rabat
15% Rabat
20% Rabat
Få din chance for at vinde en rabatkode!
Indtast din email adresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter! (Rabatkoderne gælder ikke i forvejen nedsatte varer)