Eyeliner

Viser alle 6 resultater

Her finder du vores udvalg af eyeliner  LÆS MERE

Eyeliner bruger du til at forme dine øjne og få dine øjenvipper til at synes tættere. Den er med til at løfte dine øjne og få dig til at se friskere ud, men det kræver at du lægger den rigtigt. Det kræver lidt øvelse, og du må prøve dig lidt frem, for at finde den helt rigtige løsning for dig.

Der findes forskellige former for eyeliner: Blyant (fast eller cremet), gel eller flydende og du kan sågar bruge din pudderøjenskygge! Blyanten er den mest populære, fordi det er den nemmeste at anvende. Det er nemmeste at bruge den let cremede version som f.eks Idun`s eyeliner med et viskelæder, men den holder så heller ikke så godt som en mere ”tør” version. Den flydende liner er den sværeste at anvende og kræver lidt øvelse, men den giver et meget præcist og dramatisk resultat. Du kan bruge din pudderøjenskygge hvis du har en fin pensel som f.eks Angle Brush fra Sandstone, så du kan komme helt tæt på vippekanten.

Et godt tip er, altid at putte pudder på hele øjenlåget inden påføring af makeup, for at forlænge holdbarheden og og undgå udtværing. 

All search results